Novica

Podelitev nagrad Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljša diplomska in magistrska dela za leto 2018

5. april 2018

 

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov je v skladu s Pravilnikom o podelitvi nagrad v letu 2018 razpisala dve nagradi, in sicer:

  • nagrado Tehnološke mreže za najboljše strokovno/univerzitetno diplomsko delo ter
  • nagrado Tehnološke mreže za najboljše magistrsko delo.

Poleg nagrad Tehnološka mreža podeli tudi do dve priznanji za magistrska dela oziroma do dve priznanji za diplomska dela.

Podelitev nagrad Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov je potekala v sklopu prireditve »Dnevi avtomatike«, dne 5. aprila 2018 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

http://lego-masters.si/

Nagrado Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše magistrsko delo za leto 2018 prejme:

gospod Primož Mekuč za magistrsko delo z naslovom »Razvoj in preizkus visokofrekvenčnega bipolarnega elektroporatorja«, ki ga je opravil na Fakulteti za elektrotehniko, Univerze v Ljubljani pod mentorstvom doc. dr. Mateja Reberška.

Nagrado Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše diplomsko delo za leto 2018 prejme:

gospod Kristijan Medved za diplomsko delo z naslovom »Vodenje klimatske naprave z vgrajenim rekuperatorjem«, ki ga je opravil na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru pod mentorstvom izr. prof. dr. Marjana Goloba.

Priznanje Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za magistrsko delo za leto 2018 prejme:

gospod Matic Knap za magistrsko delo z naslovom »Simulacija magnetnega vodenja oblike plazme v tokamaku ITER«, ki ga je opravil na Fakulteti za matematiko in fiziko, Univerze v Ljubljani pod mentorstvom prof. dr. Simona Širce in somentorstvom dr. Sama Gerkšiča.

 

 


NA VRH  |  NATISNI STRAN