Novica

Podelitev nagrad Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljša diplomska in magistrska dela

6. april 2017

 

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov je v skladu s Pravilnikom o podelitvi nagrad v letu 2017 razpisala dve nagradi, in sicer:

  • nagrado Tehnološke mreže za najboljše visokošolsko strokovno diplomsko delo.
  • nagrado Tehnološke mreže za najboljše univerzitetno diplomsko/magistrsko delo.

Podelitev nagrad Tehnološke mreže tehnologija vodenja procesov je potekala v sklopu konference »Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu!« AIG '17, dne 6. aprila 2017.

http://www.aig.si/

Nagrado Tehnološke mreže tehnologija vodenja procesov za najboljšo diplomo na visokošolskem strokovnem študiju za leto 2017 prejme:

gospod Marcel Petek za diplomsko delo z naslovom »Avtomatizirano piljenje luknjačev s pomočjo robotskega manipulatorja ABB IRB 120«, ki ga je opravil na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru pod mentorstvom izr. prof. dr. Karla Gotliha in izr. prof. dr. Aleša Haceta.

Nagrado Tehnološke mreže tehnologija vodenja procesov za najboljše magistrsko delo za leto 2017 prejme:

gospod Tomaž Kos za magistrsko delo z naslovom »Merilni sistem za samodejno visokotemperaturno in nizkofrekvenčno karakterizacijo dielektričnih materialov«, ki ga je opravil na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani pod mentorstvom izr. prof. dr. Gregorja Klančarja in somentorstvom doc. dr. Tadeja Rojaca.


NA VRH  |  NATISNI STRAN