Novica

Nagrade Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov

9. januar 2017

 

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska/magistrska dela na univerzitetnem in najboljša diplomska dela na visoko strokovnem nivoju. Nagrade so namenjene spodbujanju raziskovalnega in strokovnega dela na širših področjih vodenja kompleksnih sistemov in procesov, proizvodne informatike, odkrivanja napak in preverjanja kakovosti, podpore logističnim procesom v podjetjih, tehnologije vodenja za večjo kakovost bivanja in manjše onesnaževanje okolja, avtomatizacije strojev in naprav in tehnologije in znanja za razvoj novih orodij in gradnikov za sisteme vodenja.

Podeljeni bosta dve nagradi, in sicer:

  • nagrada (700 EUR neto) Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše diplomsko/magistrsko delo ki ga je kandidat uspešno zagovarjal v obdobju zadnjega leta od roka za vlogo predlogov in
  • nagrada (400 EUR neto) Tehnološke mreže Tehnologije vodenja za najboljše visokošolsko strokovno diplomsko delo, ki ga je kandidat uspešno zagovarjal v obdobju zadnjega leta od roka za vlogo predlogov.

Predlagatelj je lahko mentor (visokošolski učitelj, znanstveni sodelavec ) ali pa podjetje, kjer je kandidat zaposlen ali kjer je opravljal diplomsko oziroma magistrsko delo.

Rok za prijavo je  28.2.2017.

Nagradi bosta podeljeni na prireditvi v okviru konference "Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu", ki bo potekala 6. in 7. aprila 2017 v Mariboru, hotel City Maribor.


Spoštovani sodelujoči, zahvaljujemo se za vaše prispevke in vas obveščamo, da bosta izbrana kandidata obveščena s strani komisije, najkasneje v mesecu marcu 2017.


NA VRH  |  NATISNI STRAN